Stetler

Accountants & Belastingadviseurs

Stetler app

Stetler Accountants & Belastingadviseurs wil haar relaties meer bieden dan de jaarrekening, aangifte of (fiscaal) advies. Deze unieke app biedt u de mogelijkheid om zowel relevante informatie aangaande uw branche als praktische zaken (inzicht eigen jaarrekening, bijtellingscalculator, loonadministratie etc.) op ieder gewenst moment te tonen.

Basecone

Basecone Spenser maakt het aanleveren van facturen en bonnetjes simpel en leuk. Eenvoudig, veilig en snel facturen verzenden en daarnaast digitaal declareren, waar en wanneer u dat wilt.

Unit4 Management monitor

De administratie op orde zonder te boekhouden. 

Je wilt financieel inzicht in je bedrijf en daar moet je administratie voor op orde zijn. Maar er gaat veel tijd in zitten, die je liever besteedt aan ondernemen. Maak het makkelijk voor jezelf door zo min mogelijk handmatig te doen en je te laten assisteren bij het verwerken van je administratie.

Salarisadministratie

Als ondernemer wilt u graag uw handen vrij houden voor datgeen waar u goed in bent: ondernemen. Daarbij krijgt u ook te maken met zaken waar uw focus niet ligt, maar die voor u wel van wezenlijk belang zijn. Eén van deze zaken is uw salarisadministratie.

OfficePortaal

Met het OfficePortaal heeft Stetler een klantenportaal welke volledig is geïntegreerd in onze Stetler App en voor u als ondernemer tevens beschikbaar via een online webportaal. Met het OfficePortaal kan Stetler AVG proof privacygevoelige documenten met u uitwisselen. Denk hierbij aan BTW- en IB aangiftes, V&W-rekening (of jaarrekening), etc..