Over Stetler

Stetler Accountants en Belastingadviseurs is opgericht in 2004 waarbij de focus destijds lag op het coachen en ondersteunen van de ondernemer. De naam Stetler is afgeleid van het bekende duo “Statler & Waldorf”; het grijze duo van de muppetshow, dat vanaf het balkon kritisch gadeslaat wat er allemaal op het podium afspeelt. Deze metafoor staat ook voor onze dienstverlening; kritisch mee kijken met de ondernemer maar tegelijkertijd het plezier ook niet uit het oog verliezen.

Inmiddels zijn we na ruim vijftien jaren een volwaardig accountants- en belastingadvieskantoor waarbij nog steeds het plezier in het werk en met onze klanten voorop staat. Onze kernwaarden beschrijven het beste waar we voor staan:

Synergie:   samen bereiken wij meer
Passie:     gedreven en enthousiast
State of the Art:    innovatief en vooruitstrevend
Comfort:   doen wat wij beloven en proactief meedenken


Onze dienstverlening beperkt zich gelukkig niet tot het opmaken van de jaarrekening of het indienen van de BTW aangifte. Naar onze mening is dit niets anders dan de uitkomst van hetgeen reeds is geweest en wat statisch van aard is. Juist de weg naar deze uitkomsten spreekt ons aan, immers hier zijn wij van toegevoegde waarde. Inmiddels hebben we, in lijn met onze kernwaarden, een aantal handige tools geïntroduceerd die het inzicht in uw onderneming verduidelijken en de administratie daarvan vereenvoudigen. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?