Salarisadministratie

Salarisadministratie

Als ondernemer wilt u graag uw handen vrij houden voor datgeen waar u goed in bent: ondernemen. Daarbij krijgt u ook te maken met zaken waar uw focus niet ligt, maar die voor u wel van wezenlijk belang zijn. Eén van deze zaken is uw salarisadministratie.

U wilt graag dat uw medewerkers op tijd het juiste salaris krijgen uitbetaald. Omdat dit niet uw corebusiness is, helpt SalarisXtra u daar graag bij.

SalarisXtra beschikt over de deskundigheid en jarenlange ervaring om u bij alles op het gebied van salaris en personeel te ontzorgen. Zo verzorgen zij niet alleen uw salarisbetaling, maar kunnen zij u ondersteunen bij een volledig digitale inrichting van uw salarisadministratie tot advisering op het gebied van arbeidscontracten en de fiscale aspecten van de auto van de zaak.

En het mooiste is: u kiest zelf de dienstverlening die past bij uw organisatie!

Met Loket.nl beheert u alle HR-zaken en de salarisadministratie in één online applicatie. Loonstroken worden online verwerkt en u verhoogt het inzicht in de werknemers die bij u werkzaam zijn.

Loket.nl is de eerste online applicatie voor salarisadministratie en HRM dat voldoet aan de strenge normen van Zeker-OnLine. Hiermee wordt er voldaan aan alle normen op het gebied van betrouwbaarheid, veiligheid, juridische zekerheid en continuïteit.

Download de app

android app apple app


Of bezoek de website van SalarisXtra.